Fantastiske Kørselstips Til Førstegangselever

Der er en masse ting, man skal huske på, når man lærer at køre bil. Det er ligegyldigt, om du er en erfaren chauffør eller en nybegynder; du skal være meget forsigtig, når du sidder bag rattet. Lad os antage, at du bor i København. For at få et kørekort københavn skal du bestå køreprøven. Du kan aflægge køreprøven ved hjælp af en køreskole, som vil oplære dig i at køre bil. Men på trods af al den træning, du måske har fået, er der stadig meget, du skal huske på, når du sidder bag rattet. Her er et par regler, som du skal følge, når du er på vejen, for at minimere ulykker.

Kendskab Til Bilen

Dette er den første del af den læring, som køreskole københavn underviser i. Du skal kende funktionen af alle bilens kroge og hjørner. Du skal dække teorien om bilens dele, før du begynder at køre. Lær, hvad geararrangementerne er, koblingens funktion, hvordan du går fra lav hastighed til høj hastighed, mens du skifter gear osv.

Sædeplacering

Dette er det næst vigtigste aspekt ved kørsel. Mange nybegyndere ved ikke, hvordan de skal sætte sig ordentligt i bilen. Dette resulterer i en reduktion af kontrol og komfort og øger sandsynligheden for ulykker. Sørg for, at du sidder i bilsædet, så din ryg bliver omsluttet af sædets udformning, så du undgår skader på ryggen. Husk at indstille nakkestøtten, således at du undgår risiko for piskesmæld ved en evt. ulykke. Når du har sidder, skal du kunne orientere rundt omkring på en komfortabel og nem måde. Du skal justere sædet i højden, så dine øjne er i halvdelen af forrudens højde.

Undgå Distraktioner

Juster spejlene, vær opmærksom, og tag sikkerhedsselen på, når du sidder på førersædet. Når du kører, skal du undgå enhver form for distraktion, især når du er ny i processen. Giv dit fokus og din opmærksomhed på vejen hvert eneste sekund undervejs. De to mest almindelige regler, som du skal huske på her, er ikke at bruge en mobiltelefon under kørslen og ikke at drikke under kørslen.

Rattets Position

Den korrekte måde at holde på rattet er med hænderne på rattet som viserne viser kvart i tre på et ur.. Det vil være bedst at holde det på den måde, da det giver dig maksimal kontrol over rattet, samtidig med at det ikke er for anstrengende for dit håndled.

Drejesignaler

Alliance Trafikskole – Sammen når vi målet

Når du er på vejen, er der mange køretøjer omkring dig. Derfor skal du vise de andre trafikanter din hensigt i trafikken ved at bruge dit blinklys. Det er vigtigt at du gør brug af dit blinklys i god tid og ikke i sidste øjeblik.

Lad Være Med at Køre for Hurtigt

Dette er en af de første fristelser, som enhver bilist står over for. Du skal blive fortrolig med bilen, før du begynder at køre med den maksimale hastighedsbegrænsning.

Hold Afstand Til de Andre Køretøjer

Forsøg altid at holde en afstand på mindst to sekunder mellem dit køretøj og køretøjet foran dig. I tilfælde af nødsituationer kan denne afstand give dig tid til at reagere.